Het belang van een goed debiteurenbeleid

Als facturen lange tijd niet betaald worden, dan komt de liquiditeit van uw onderneming onder druk te staan. Dit heeft vele gevolgen voor uw eigen betalingen en investeringsmogelijkheden. Als klanten helemaal niet betalen kan uw winstprognose zelfs omslaan in verlies. Het is daarom belangrijk dat u als onderneming uw debiteurenbeheer op orde heeft.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat u zelf niet de tijd en kennis voorhanden heeft om dit te doen. In dat geval kunt u in Rotterdam onze incassospecialisten om advies vragen om uw debiteurenbeheer te optimaliseren. Ook kunnen we uw gehele debiteurenbeheer van u overnemen.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden

Achter  schuldenaars aanzitten kost vaak veel tijd en kan ook erg vervelend werk zijn. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uit handen nemen, zodat u meer tijd heeft voor uw eigen werkzaamheden. Wij behalen bovendien door onze jarenlange ervaring vaak snel resultaat. Al binnen afzienbare tijd is het aantal debiteuren verminderd en uw banksaldo verhoogd. Indien nodig kunnen wij als gerechtsdeurwaarder ook juridische stappen ondernemen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving.