Buitengerechtelijke incasso

Als u zelf uw debiteur niet tot betalen kunt overhalen, dan kunt u overwegen om uw incasso aan ons over te dragen. Wij kunnen in Rotterdam en omstreken het gehele traject van de openstaande vordering tot de betaling van u overnemen. We beginnen dan met een buitengerechtelijke incasso, wat in de meeste gevallen zeer effectief is. Mocht dit toch niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunnen we later, na overleg met u, overgaan tot de juridische incasso.

Wij kunnen uw schuldenaar meerdere aanmaningen sturen, verhoogd met rente en incassokosten. Daarnaast kunnen we uw debiteur telefonisch, per e-mail of op locatie benaderen. Uiteraard doen we alles in overleg met u: maatwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we vaak zeer efficiënt, zodat uw debiteur snel tot betalen overgaat. Dit wordt ook wel de minnelijke fase genoemd.

Juridische incasso

Is het niet gelukt om de klant te laten betalen in de buitengerechtelijke fase, dan gaan we over tot de juridische incasso. Ons gerechtsdeurwaarderskantoor voert het hele juridische incassotraject voor u uit. We stellen de dagvaarding op en betekenen het vonnis. Als de rechter in uw voordeel heeft geoordeeld, voeren wij ook de executie van het vonnis uit. Zo nodig gaan we dan over tot beslaglegging op inkomsten, vastgoed of waardevolle zaken.

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omstreken.