Incassobureau met jaren ervaring

Ieder bedrijf krijgt er wel eens mee te maken: klanten die niet aan hun betalingsverplichtingen willen of kunnen voldoen. Dit is erg vervelend en kan daarnaast uw bedrijf ook nog eens in de problemen brengen. Omdat het vaak veel tijd kost om achter de wanbetalers aan te gaan, kan het verstandig zijn om hiervoor een professioneel incassobureau in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring met incasso weten we precies hoe we schuldenaren doelgericht moeten benaderen voor het beste resultaat.

Wij hebben als incassobureau ruime ervaring in het incassotraject en kunnen u daarnaast ook als deurwaarder van dienst zij bij het voeren van juridische procedures, mocht dat nodig zijn. Maar ook voor uw gehele debiteurenbeheer of het uitvoeren van een kredietwaardigheidscheck kunt u bij ons terecht.

Korte communicatielijnen

Ons gerechtsdeurwaarderskantoor kan u uitstekend van dienst zijn om uw openstaande vorderingen betaald te krijgen in Rotterdam en omgeving. We hanteren een persoonlijke benadering en leveren altijd maatwerk. We vinden het belangrijk om de relatie tussen u en uw debiteur goed te houden. Dit vereist per situatie een andere aanpak. We zullen altijd met u overleggen welke methode we hanteren en u tussentijds voorzien van terugkoppeling. We houden de communicatielijnen kort en bovendien heeft u altijd inzage in uw online dossier.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 010 - 798 23 13 of stel uw vraag via ons contactformulier.